Home / Alle schilderwerkzaamheden

Alle schilderwerkzaamheden

Schilderwerk geeft uw huis een mooie uitstraling en beschermt materiaal tegen slijtage. Goed schilderwerk is dus belangrijk voor het uiterlijk en het onderhoud van uw huis.

De voordelen van het schilderwerk van Fast Tools
Schilderwerk van Fast Tools heeft verschillende voordelen. Schilderen is seizoensgebonden werk, dit betekent dat veel schilderbedrijven binnen enkele maanden hun omzet moeten realiseren en dat zie je terug in de hoge tarieven. Bij ons werken de schilders het hele jaar door voor Fast Tools en deze zijn dan ook op meerdere vlakken inzetbaar. Tevens beschikken wij over een eigen hoogwerker park met hoogwerkers tot 45 meter. Hierdoor kunnen wij op elk moment ook de hoger gelegen delen van uw bedrijfspand of kantoor schilderen.

 

Hieronder vindt u nog enkele voordelen van ons schilderwerk.
1. Concurrerende tarieven
2. 5 Jaar garantie op schilderwerk
3. Klantgericht
4. Milieuvriendelijke materialen
5. Effectieve werkwijze

Binnenschilderwerk

U kunt hierbij denken aan uw muren en plafonds, maar ook vloeren en trappen. Binnenschilderwerk is ongeveer eens per 7 jaar toe aan een nieuwe laag verf.

Buitenschilderwerk

Denk bijvoorbeeld aan kozijnen, deuren, gevelbetimmering en dakgoten. Buitenschilderwerk is een keer per 5 jaar aan nieuwe verf toe.Schilderwerk beschermt houten onderdelen en stucwerk tegen vocht. Daarbij kunt u denken aan bescherming tegen regen aan de buitenkant van uw huis, maar ook aan bescherming tegen condens aan de binnenkant van uw huis. Door goed te schilderen krijgt houtrot geen kans. Daarnaast gaat schilderwerk slijtage van materiaal tegen. Denk bijvoorbeeld aan een houten trap of een vloer.

Schilderwerk onderhouden

Door uw schilderwerk goed te onderhouden, kunt u ervoor zorgen dat uw schilderwerk langer mee gaat. U kunt uw schilderwerk onderhouden door bijvoorbeeld de verflaag regelmatig schoon te maken.

Top