Home / Badkamer renovatie

Badkamer renovatie

U heeft genoeg van uw badkamer en bent toe aan het renoveren ervan? Fast Tools is gespecialiseerd in het renoveren van diverse soorten en maten badkamers. Fast Tools helpt u bij uw wensen tot de realisatie en leveren alle A-merken sanitair en tegels tegen scherpe prijzen.

Uw huidige badkamer
Het voordeel van uw huidige badkamer, is dat u precies weet wat u wilt uit ervaring met uw huidige badkamer. Of dat u precies weet wat u wilt behouden uit uw oude badkamer. U wilt graag het sanitair vervangen, een nieuwe douche of een bad er in of misschien ook wel nieuwe badkamertegels? Of u kiest ervoor om uw gehele badkamer te slopen. Fast Tools kan voor u de gehele badkamer slopen of alleen het sanitair vervangen. Het slopen van uw badkamer kan vaak in 1 dag worden gerealiseerd. Dit is wel afhankelijk van de grootte en de vorm van de werkzaamheden. Wanneer de huidige badkamer geheel is verwijderd, kunnen de installateurs aan de slag om uw nieuwe badkamer te installeren. Bij een compleet nieuwe badkamer gaat het verder dan alleen de installatie van sanitair. Leidingen moeten gelegd worden, tegels gezet en soms wanden geplaatst. Een precies werkje dus. Laat de installatie van uw badkamer daarom over aan onze vakkundige installateurs, die u garanderen dat het geleverde ook vakwerk is. Hoelang duurt een badkamer verbouwing gemiddeld? Een volledige badkamerinstallatie of renovatie telt gemiddeld 3 weken. Soms is de installatietijd korter, maar soms ook langer. Dit hangt natuurlijk van uw badkamer en de wensen af.

Een badkamer is een belangrijke plek in uw woning, dit zijn voorbeelden zoals misschien ook uw badkamer kan worden. Vraag naar onze mogelijkheden.

badkamer7 Badkamer-6 badkamer2

badkamer%2016 badkamer4 badkamer3

Top