Home / Raam decoratie

Raam decoratie

De naam “raamdecoratie” zegt het al: het decoreren van ramen en deuren. Zoals een schilderij beter uitkomt met een mooie lijst, is raamdecoratie de finishing touch voor een interieur. Naast het decoreren is het ook een vorm van spelen met daglicht, zodat het licht naar een gewenste kant valt.

De decoratie is in 2 categorieën in te delen, nl. raamdecoratie en zonwering.

Het assortiment is heel breed: overgordijnen, vitrages, horizontale/verticale jaloezieën, rol/paneel/plissé gordijnen, plakfolie, schutters, insectenhorren enz. Wanneer een ruimte wordt inricht dan is het van belang om te weten waar het daglicht(zon) vandaan komt, zodat met hinder daarvan rekening gehouden wordt. De technische gegevens (maten en montage) zijn van belang voor het juiste product.

Maar er zal ook rekening gehouden moeten worden met:

* verschillende soorten kozijnen, zoals schuifpuien, 2 openslaande deuren, draairamen en -deuren en kiep-/kantelramen
* verschillende materialen, b.v.: kunststof, hout, aluminium en staal
* het de benodigde beslag.

Wij adviseren u graag over een mooie strakke koof voor rails, een traditionele draperie of exclusieve roedes met sierkoppen.

Wilt u een stap verder? Dan zijn er ook elektrische systemen welke op afstand bestuurd kunnen worden met b.v. IPhone of IPad.

Alle producten worden door een professioneel atelier geconfectioneerd. Dit staat garant voor kwaliteit. Samen met ons ervaren montageteam zorgt dit voor de kwaliteit die u van ons mag verwachten.Maak met ons een vrijblijvende afspraak als u op zoek naar een markies, rolluik of knik-armscherm

 

Top